tisdag 26 juli 2011

Rapportering tisdag

På Marias förslag kommer jag lägga upp ett inlägg varje morgon som jag döper till "utmaning tisdag(etc)" under det inlägget får alla rapportera så att det blir lätt att hitta. Men ni får ju såklart kommentera på alla inläggen, då blir jag så glad! Det går även att kommentera från mobilen.

Nu ska jag ut och springa!



Crimson via fonen

2 kommentarer:

  1. Dag 7:

    Har min cross ute till försäljningen och igår kom det en kille och tittade på den. Planen var att träna på kvällen men klockan hann bli för mycket tyvärr.

    Dag 8:
    Körde övningarna hemma medan min dotter Natalie sov.

    När Natalie sedan vaknade tog jag med henne och hennes matstol till gymmet och körde ett pass. Det blev 2 km löpning varav den första km var med 3graders lutning. Körde sedan mage och rygg fördelat på 6 olika övningar. Gick kanonbra att ha med Natalie, dock blev hon lite trött på slut så det blev bara två repetitoner och inte tre som jag hade tänkt. Natalie är idag ca 5,5 månad gammal.

    Totalt idag:
    1 pass (Mage och rygg)
    2km löpning
    25 armhävningar
    26 utfall
    10 burpees
    5min plankan
    5min jägaren

    /Maria

    SvaraRadera
  2. Pass 4:

    jogg 4,2 km (med syrrans hund, inte att rekommendera - första halvan ville hon bara tillbaka till matte så vi hade dragkamp i 2km... efter det fattade hon att vi var på väg tillbaka så då drog hon som tusan! det var jobbigt att hela tiden anpassa sig efter hennes tempo och inte springa i mitt eget, men det va nog nyttigt!)
    45 armhävningar
    40 utfall
    30 burbees
    4 min planka
    4 min jägarvila

    cykeln till och från jobb (1,5mil tot och räknas inte in i utmaningen) blev utan hjälm, någon har stulit den ur cykelförrådet, så irriterande... skilja på mitt och ditt verkar vara svårt för vissa.

    /Carro A

    SvaraRadera