torsdag 22 september 2011

Omotiverad!

Suck. Jag släppte verkligen alla tyglar i lördags på 50-års festen. På söndagen var jag bakis och skakis och skulle jobba så då ville jag ha quickfix och sen har jag låtit förfallet fortgå i ytterligare 2 dagar. Inte helt förfall, mina huvudmåltider är fortfarande bra det är det emellan eller främst på kvällen som varit skit! Fan vad jag e otaggad, så jäkla trist att inte kunna träna. Jag måste ha lite motivation, lite inspiration. Hur skaffar man det? Hur får man bort suget på kvällen?


Crimson via fonen

2 kommentarer:

  1. Gjort är gjort. Nu kan det bara bli bättre!!

    För att få bort sötsuget måste! du börja äta regelbundet och sluta äta frukt som innehåller mycket fruktos till mellanmål.

    Så påt igen bara!!

    Nu fortsätter vi med vår lilla utmaning.

    Så här borde din matdag se ut:
    Frukost 9:00:
    Lunch 12:00:
    Mellanmål: 15:00
    Middag 18:00
    Kvällsmål: 21:00

    Ta en proteindrink eller lite makrill och en morot till mellanmål. Jag och Anders tar ofta grönt te och ägg som kvällsmål, perfekt när man börjar bli lite småhungrig.

    Kram
    M

    SvaraRadera
  2. Och här kommer min rapport för de senaste dagarna...


    Lördag 17/9
    Frukost 07:30: 1 dl musli* på råa flingor + lättmjölk (1,5dl), 1 pod nespressokaffe + lättmjölk (1,5dl), 1 helt ägg, 1 äggvita, 2 omega3 kapslar.

    *Musliblandningen består av 50% fiberhavregryn, resten är krossat bovete, krossade hirschflingor, krossat linfrön och hela psylliumfrön.

    Mellanmål 10:30: 1 burk kesella 1%, 1 dl lättfil 0,5%, massa hallon och blåbär.

    Lunch 13:30 (hos svärföräldrarna): Kyckling tillagad i ugn tillsammans med cremfraich och grädde, ca 1 dl vitt ris, ruccola, bladspenat och fetaostsallad. Drack vatten till maten. (fri måltid)

    Middag 19:00: ca 125g lax i sås gjord på kesella och lite matlagningsgrädde 15% till detta ca 1 dl fullkornspasta. Drack vatten till maten.

    Söndag 18/9
    Frukost 9:30: 1 dl musli* på råa flingor + lättmjölk (1,5dl), 1 pod nespressokaffe + lättmjölk (1,5dl), 1 helt ägg, 1 äggvita, 2 omega3 kapslar.

    Lunch 12:30: Köttfärssås + 1 dl kokt fullkornspasta. Sallad: ruccola, bladspenat och gurka.

    Köttfärssåsen är gjord på kalvkött (vet tyvärr inte fettprocenten på detta då vi i februari fick hem en halv kalv närproducerat svenskt kött varav 30 kg var kalvfärs), kidneybönor, svarta bönor, morot och majs.

    Mellanmål 16:00: Smoothie på 125g kesella 1%, 1dl lättfil 0,5%, blåbär och hallon

    Middag 18:30: Kyckling fyllda med mozzarellaost, lindad i parmaskinka. Till detta ca 50g kesella med lite sweet chili i samt ca 50g keso. Mycket sallad:bladspenat, ruccola, gurka och 1 avokado.

    Kvällsmål 22:00: 1 ägg + 1 äggvita. 1 stort glas grönt the med lite lättmjölk.

    Måndag 19/9
    Frukost 9:30: 1 dl musli* på råa flingor + lättmjölk (1,5dl), 1 pod nespressokaffe + lättmjölk (1,5dl), 1 helt ägg, 1 äggvita. Glömde ta omega3 kapslar så det fick bli till lunchen istället.

    Lunch 12:30: 125g lax i ugnen, 1dl kokt quinoa, 125g minikeso, massa bladspenat och ruccola, 2 omega3, 1 pod nespressokaffe + lättmjölk (1,5dl).

    Mellanmål 15:45: 1 avokado 125g minikeso + lite kräftstjärtar, några valnötter

    Träning 18:00-19:00

    Middag 19:30: ca 200g kyckling med fetaost 10% och pesto, ruccola, bladspenat och gurka, ca 100g keso. Lite olivolja och havssalt på salladen.

    Tisdag 20/9
    Frukost 07:30: 1 dl musli* på råa flingor + lättmjölk (1,5dl), 1 pod nespressokaffe + lättmjölk (1,5dl), 1 helt ägg, 1 äggvita, 2 omega3.

    Lunch 12:30 (Kistagallerian): Sallad på isbergssallad, avokado, räkor, 1 ägg, gurka och ca 50g keso olivolja som dressing.

    Mellanmål 16:00: Halv burk kesella med lite valnötter och gojabär.

    Middag 19:00: Panerad lax, paneringen bestod av valnötter och hasselnötter, ½ avokado + sallad. (Keson var slut :o( ).

    Onsdag 21/9
    Frukost 7:15: Musli med mjölk.
    Övrigt 9:15: Kaffelatte från Seveneleven.
    Mellanmål 10:00: Halv avokado + 125g minikeso.
    Lunch 12:00: Halv grillad kyckling med bladspenat och 100g keso.
    Mellanmål: 14:30: Halv burk kesella1%, 1/2dl lättfil lite hallon och lite osaltade cashew nötter.
    Middag 19:00: Förrätt mozzarella med olivolja. Varmrätt oxfile med pommes och lite bearnaisesås. ½ flaska Amarone.

    /M

    SvaraRadera